Dan denk je aan Brabant

 

Brabant is een bijzondere provincie, een ondernemende, innovatieve en succesvolle regio in Europa waar het bovendien goed toeven is. In deze regio zijn succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Brabant weten ze dat de harde en zachte kanten van het leven elkaar versterken. Plezier is geen beloning voor succes;  plezier leidt tot méér succes.


De 'zachte' kanten van het leven in Brabant staan daarom niet op gespannen voet met het succes van Brabant, dé plek waar innovatie, ondernemerschap, samenwerking en gastvrijheid hand in hand gaan. Een ondernemende, innovatieve en succesvolle regio in Europa waar het bovendien goed toeven is. Dat maakt de provincie uniek.

Door de regio op deze manier te profileren, komen meer bedrijven, kenniswerkers, studenten en bezoekers naar Brabant waardoor we onze economische welvaart en het goede Brabantse leven behouden. De combinatie van de harde en zachte kanten van het leven vormt dus de basis van het succes van Brabant. Een succes dat ook alleen in Brabant plaats kan vinden, omdat alle Brabanders diep van binnen deze mentaliteit delen. Een mentaliteit waar de rest van Nederland best een beetje jaloers op is!

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11