CM voltooit overnames van smstrade, smspromote en Mobilant in Duitsland

00:00 - 16 jun 2015 Breda
 

CM Telecom Germany GmbH (www.cmtelecom.de) maakt bekend dat het de overname van drie Duitse mobiele serviceproviders heeft afgerond. Het gaat om smstrade, smspromote en Mobilant. De overnames passen in de mondiale uitbreidingsstrategie en bieden CM een belangrijk marktaandeel in Duitsland.

Smstrade, smspromote en Mobilant specialiseren zich in mobile messaging, mobile marketing en operatordiensten door middel van online gateways. Ze leveren bovendien software voor deze mobiele communicatiediensten. In totaal bedienen de drie bedrijven
meer dan 8000 nationale en internationale klanten die de software gebruiken voor mobiele communicati.e Zij maken verbinding met het platform via API's en webinterfaces. De overname brengt de drie individuele identiteiten samen bij CM Telecom, waardoor klanten van smstrade, smspromote en Mobilant kunnen profiteren van de extra diensten die CM Telecom al biedt. De drie entiteiten continueren hun diensten aan hun klanten, onder hun eigen naam.

CEO van CM Jeroen van Glabbeek: "De overname van smstrade, smspromote en Mobilant biedt CM een strategisch Duits marktaandeel en capaciteit in het verder ontwikkelen van nieuwe en bestaande mobile messagingapplicaties in Duitsland. De integratie van de netwerken en de ontwikkeling van betere producten biedt CM bereikmogelijkheden binnen de Duitse mobiele markt om zo connectiviteit te verbeteren."

V
an Glabbeek: "De overname van de drie bedrijven geeft hun klanten aanzienlijk meer kansen om verder te groeien. De overname past binnen onze consolidatiestrategie waarin CM recent bedrijven overnam in Nederland en België en kantoren opende in London, Parijs en Den Haag. We kunnen daarnaast melden dat we het aantal medewerkers in Duitsland sterk uitbreiden en een kantoor openen in Wurzburg."

Over CM
CM werd opgericht in 1999 en biedt nu meer dan 15.000 klanten wereldwijd oplossingen voor bedrijfskritische communicatie, klantinteractie, marketingcampagnes, transacties en mobiele CRM via mobile messaging, apps, voiceberichten, en mobiele betalingen. CM is een pionier in mobile messaging en tevens actief op het gebied van app-development, beveiliging en pushmessaging.

De jarenlange consistente groei bezorgde CM een plaats in de Fast500, een lijst van de 500 snelst groeiende Europese bedrijven. Naast de nieuwe kantoren in Londen en Parijs en het hoofdkantoor in Breda, heeft CM vestigingen in Brussel en Den Haag. CM's platform is gebaseerd op een zelfgebouwde en redundante infrastructuur, 24/7 ondersteund door het Network Operations Center inclusief datacentra en een uitgebreid glasvezelnetwerk door
heel Noord-Europa.

 

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11