Bedrijf logo
Quote door
Hans Huijbers

ZLTO

Boeren en tuinders in Brabant zorgen niet alleen voor lekker en veilig eten, een mooi landschap, rust, ruimte en beleving, zij ontvangen ook gasten voor een vakantie, en verzorgen voor cliƫnten van zorginstellingen de dagelijkse activiteiten. Brabantse boeren en tuinders zijn vooral ondernemers. Zij ondernemen in de groene ruimte.

Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch
www.zlto.nl


 

Duurzame positie voor ondernemers in de groene ruimte
De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. ZLTO ondersteunt haar duizenden leden bij het realiseren van een duurzame positie in markt en maatschappij. Dat doet ze zowel in de vorm van belangenbehartiging en het opzetten van projecten als met individueel advies. Daarnaast participeert ZLTO in strategische activiteiten en innovaties binnen de food- en agrisector.

Hoofdonderwerpen zijn: gebiedsgerichte vernieuwing, versterking marktpositie, duurzaam ondernemen, realisatie kennisinfrastructuur en innovatie, arbeid en goed werkgeverschap en professionalisering van ondernemerschap. 

 
Innovatie door samenwerking met oog voor traditie: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11