Bedrijf logo
Quote door
Frank Verhoeven

Vos Logistics

Vos Logistics is er trots op om merkdrager te zijn. We zijn goed vertegenwoordigd in Brabant en doen met plezier zaken met Brabantse bedrijven. We delen graag onze kennis en ervaring in duurzaam en innovatief ondernemen. Het is goed om elkaar binnen de regio te versterken.

Waalkade 4
5347 KS Oss
www.voslogistics.com


 

Steeds in contact met de klant
Vos Logistics is al jaren één van de grootste Nederlandse logistieke ondernemingen. Via 30 vestigingen exploiteren 1850 medewerkers 1200 voertuigen en 2500 laadeenheden. In cargo en bulk is Vos een leidende Europese wegvervoerder. Het bedrijf zoekt continu naar verbeteringen voor zijn klanten. De schaalgrootte helpt daarbij. Waar multinationals veel procedures doormoeten met een klantvraag, zijn de lijnen binnen Vos Logistics kort. Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek laat zien dat de heel diverse klantenkring zich op maat bediend voelt.

Klanten maken dan ook vaak al jarenlang gebruik van de diensten van Vos: multimodaal transport, opslag/warehousing en toegevoegde waardediensten zoals ompakken, reparatie en assemblage.

 
Duurzame logistieke oplossingen en transparante resultaten: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11