Bedrijf logo
Quote door
Mieke van den Akker-Lathouwers

Hockeyclub 's-Hertogenbosch

Bij Hockeyclub 's-Hertogenbosch genieten we van onze talenten. De vereniging wil het klimaat bieden waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen, waarin je kunt genieten en waarin je samen tot topprestaties kunt komen. Of je nu (nieuw) toptalent, sporter, fan, sponsor, ouder of vrijwilliger bent. Zij wil in Brabant een uniek centrum voor sport, leisure en lifestyle zijn met het thema (top)hockey als verbindend element.

Oosterplasweg 35
5215 HT 's-Hertogenbosch
http://www.hcdenbosch.nl/


 

Trouw en respect
Topsport en breedtesport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is de visie van hockeyclub 's-Hertogenbosch, kortweg HC Den Bosch. Met een echte winnaarsmentaliteit staat de club al jaren aan de top. De prestaties buiten het veld zijn daarbij net zo belangrijk. HC Den Bosch ontstaat in 1937 vanuit de bedrijfssportvereniging van de PNEM. Intussen telt de club een paar duizend leden. Wekelijks werken er veel vrijwilligers op de velden, in commissies of in de horeca.

Trouw en respect voor elkaar zijn belangrijke kenmerken van de leden. Tel daar het familiegevoel en de heersende mentaliteit van 'de mouwen opstropen' bij op en het recept voor Brabants topsportsucces is compleet.

 

(Top)sport, talentontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11