Bedrijf logo
Quote door
Roland Koster

Convention Bureau Brabant

Convention Bureau Brabant stimuleert en faciliteert zakelijk toerisme naar Brabant. Zakelijke bijeenkomsten passen het best in Brabant; hier verstaat men het vak van oprechte gastvrijheid en het overtreffen van verwachtingen, elke keer weer! We zijn trots op de professionele Brabantse organisaties die zich met hart en ziel inzetten om het elke zakelijke gast, ongeacht werkveld of nationaliteit, naar de zin te maken.

Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
www.convention-
bureaubrabant.nl


 

Van bescheidenheid naar allure
"Was men maar op Brabant zo trots als een Fries." Deze liedregel van Guus Meeuwis vertelt in één zin de reden van het ontstaan van Convention Bureau Brabant. Terwijl Brabantse topsectoren als hightech groeiden, bleef het aantal internationale meetings achter. Deels door locatieproblemen: Brabant had geen Beurs van Berlage of Euromast. Dat veranderde met de oplevering van Congrescentrum 1931 Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

In één klap had de provincie er een congreslocatie van allure bij. Maar hoe kunnen de bescheiden Brabanders zich profileren op de sterk concurrerende markt van zakelijke evenementen?

Een warm welkom in een professionele omgeving: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11