Bedrijf logo
Quote door
Paul Rüpp

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool behoort al jaren tot de beste hogescholen van Nederland en de laatste jaren staat zij steevast op nummer 1. Dat zeggen studenten en deskundigen die onze school beoordelen. Wij zijn er vast van overtuigd dat dat door onze Brabantse genen komt. Het samenwerken, het oog hebben voor elkaar zit ons in het bloed. Bij Avans Hogeschool word je gezien en gekend. Daar voel je je thuis, omdat er een balans is tussen traditie en moderniteit, tussen deel uit maken van een gemeenschap en mogen excelleren als individu. Je talent kan er ontwikkeld worden. Dat is misschien wel het (ken)Merk van Brabant!

Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda
www.avans.nl


 

Focus op kwaliteit en innovatie
Een verfrissend geluid in tijden van economische krimp: Avans Hogeschool hoeft niet zo nodig verder te groeien. De beste grote hogeschool van Nederland, volgens de keuzegidsen, focust zich vooral op kwaliteit en innovatie. Nu zijn de cijfers ook wel indrukwekkend voor Brabantse begrippen: in 7 vestigingen op 3 locaties - Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch - volgen 26.000 studenten 56 opleidingen, ondersteund door 2.250 medewerkers.

Veel van de opleidingen zijn zowel voltijds te volgen, als in deeltijd of duaal (combinatie leren-werken). Aan Avans Hogeschool is het ook mogelijk om je associate degree of masters te halen.

 
Vernieuwing op het snijvlak van leren, praktijk en onderzoek: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11