Bedrijf logo
Quote door
Vic Acket

Acket drukkerij kartonnage BV

Brabant is ongelofelijk vitaal. Brainport en de grote Brabantse steden staan steeds meer op de kaart. Maar ook rond de A50, Oss-Uden-Veghel, is ontzettend veel economische activiteit. Dat laat Merk Brabant zien: het hart van de Nederlandse economie zit hier in Brabant.

Gasstraat Oost 13
5349 AH Oss
www.acket.nl


 

Augmented verpakkingen
De manier waarop Acket drukkerij kartonnage uit Oss van karton verpakkingen maakt, is ongekend. De constructies van de verpakkingen (de manier waarop ze gevouwen zijn) zijn uniek. En ook het drukwerk gebeurt in eigen huis, waarbij bijna alles mogelijk is. Vermaard is Acket onder meer ook vanwege het schenktuitje in de verpakkingen van De Ruyter. Een nieuwe stap is het maken van 'augmented' verpakkingen. Deze kunnen via een smartphone direct verbinding leggen met het internet.

Kopers van door Acket drukkerij kartonnage verpakte voeding bijvoorbeeld kunnen dan meteen in de winkel opzoeken welke recepten daarvoor geschikt zijn. De mogelijkheden zijn legio volgens Acket en het bedrijf promoot het gebruik van deze verpakkingen daarom onder haar eigen klanten.

 
Vooruitstrevend, flexibel en zoeken naar nieuwe mogelijkheden: dan denk je aan Brabant.

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11