Bedrijf logo
Quote door
Gijs Bartels

Academy Bartels

“Weinig mensen zijn zich bewust van de omvang van de paardeneconomie. In Nederland alleen al gaat jaarlijks zo’n anderhalf miljard euro om. Brabant is goed voor een derde van dat bedrag. Onze regio is internationaal leidend in de sport, fokkerij en handel. We zijn blij te kunnen ondernemen binnen dé paardenprovincie van Nederland.”

Koestraat 9-11
5095 BD Hooge Mierde
www.academybartels.com


 

Alles uit de stal voor talent
'Ondernemen is topsport' gaat wel heel letterlijk op voor Academy Bartels. Tineke Bartels deed als amazone vier keer mee aan de Olympische Spelen. Ze is nu bestuurslid van NOC*NCF en bondscoach van de Nederlandse dressuurjeugd. Dochter Imke is ook een Olympische amazone en als mede-eigenaar van Academy Bartels verantwoordelijk voor de dressuurstal. Imke traint de wedstrijdpaarden en geeft les bij de bekende trainingsarrangementen van het bedrijf. Academy Bartels is een Talenten Trainings Centrum van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

De trainers begeleiden jonge talentvolle ruiters, onder meer voor het Rabo Talentenplan. Ook paardensporters met een beperking, waaronder de paralympische dressuurruiters, volgen trainingsstages bij Bartels.


Talent voor topsport, ondernemerschap, dieren én publiek: dan denk je aan Brabant

 

Copyright Provincie Noord-Brabant 2014
Website by Internetbureau Outpost11